Stap 3: Matrijsbouw & proefspuiten

De kwaliteit van de matrijs
vormt uw product.


Is de designfase afgerond, dan starten we met de productie van de spuitgietmatrijzen. Dit gebeurt onder onze regie in samenwerking met een aantal gerenommeerde matrijsbouwers.

We werken uitsluitend met bedrijven die net als wij staan voor vakmanschap, precisie en kwaliteit. Een matrijs is kostbaar gereedschap en doorslaggevend voor het succes van het spuitgietproces. En daarmee ook voor de kwaliteit van uw kunststofproduct.

Om de kwaliteit van een matrijs voor langere tijd hoog te houden, is periodiek onderhoud nodig. Dit voeren wij uit in onze eigen werkplaats. Vanzelfsprekend volgens de juiste procedures en met gebruikmaking van de juiste middelen.

Is de matrijs voor uw product gereed, dan beginnen we met proefspuiten. We besteden veel aandacht aan het valideren van het productieproces en de producten. Met behulp van moderne 3D-meetapparatuur en software, voeren we tijdens de eerste test runs uitgebreide kwaliteitscontroles uit. We controleren of de producten binnen de afgesproken toleranties vallen en delen de meetresultaten met u in een rapport.

Onze totaaloplossing.

Stap 1
Engineering
Stap 2
Design
Stap 3
Matrijsbouw
Stap 4
Spuitgieten
Stap 5
Assemblage
Stap 6
Voorraadbeheer

Contact.

Mark Kneepkens
Business manager Linkedin

Uw vraag is verzonden naar Technique Plastique. We streven er naar om binnen één werkdag antwoord te geven.

Stel uw vraag.

Er is iets misgegaan bij het versturen van uw bericht. Neem a.u.b. contact op via mail of bel ons even op.