Technique Plastique

Experts in kunststof spuitgieten

Experts in kunststof spuitgieten


Wij zijn een familiebedrijf dat in 1995 werd opgericht door Wim Kneepkens. In de afgelopen jaren is Technique Plastique uitgegroeid tot een gerenommeerd producent en toeleverancier van kunststof spuitgietproducten. Vanuit de moderne productiefaciliteiten in Nederweert worden bedrijven, van mkb tot multinationals, over de hele wereld bediend.

Totaaloplossing van de hoogste kwaliteit
Technique Plastique is ISO 9001 en ISO 13485 (medical devices) gecertificeerd en biedt opdrachtgevers een totaaloplossing. Van productontwikkeling en design tot aan productie, assemblage en supply chain management. Het team van Technique Plastique heeft de inhoud en ervaring om een idee voor een kunststof eindproduct of onderdeel tot in het kleinste detail vorm te geven. En de vertaalslag te maken naar een efficiënt productieproces, hoe complex het product ook is.

Die productie vindt plaats in een vergaand geautomatiseerde en gerobotiseerde omgeving met innovatieve machines voor spuitgieten en 2K spuitgieten. Ze draaien 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Contact.

Mark Kneepkens
Business manager Linkedin

Stel uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan